Temabilagor och kalendarium

 • Österlenmagasinet

  Österlenmagasinet visar upp det breda utbudet av handeln på Österlen. Eftersom den innehåller viktig kommun information,så når vi även de som har nej tack till reklam på sin brevlåda.

  Sommarbilagan

  Lagom till turistsäsongen ger Kristianstadsbladet, tillsammans med sina syskontidningar Ystads Allehanda och Trelleborgs Allehanda, ut bilagan Sommar med tips på aktiviteter, sevärdheter. Sommar är en ovärderlig guide till smultronställena i vår del av Skåne för tillfälliga besökare.

  Konstbilagan

  Varje påsk ger vi ut en fullmatad konstbilaga, årets största konsthelg med hundratusentals besökare ute på de skånska vägarna. Det är en tidning som ger kunniga fördjupningar och läckra tips till östra Skånes enorma utbud av utställningar, från Wanås i norr till den konstnärstäta sydkusten. Vår exklusiva konstkarta visar alla aktuella konstrundor i området, med ÖSKG:s som den mest kända och populära, till enskilda konstnärer, totalt brukar vi landa på en bra bit över 300 utställningar. Konstbilagan trycks med en över upplaga på 5 000 ex. som finns bl.a. hos turistbyråer och en del konsthallar.

  Lantliv

  Lantliv är våra nya tidning, som handlar om dem som lever och verkar på landet.

  Vi skriver om området från Söderslätt via Österlen till Kristianstads vattenrike och Göingeskogarna. Om dem som brukar jorden, föder upp djur, förädlar råvaran och tänker nytt. Om stora gårdar, vackra hus och småskalighet. Om livet och människorna på landet, helt enkelt. Lantliv kommer som en bilaga med Kristianstadsbladet, Ystads Allehanda och Trelleborgs Allehanda.