SEM – Sökordsmarknadsföring

Fler relevanta besökare till er hemsida
Bli hittad när er målgrupp söker efter er
Vi maximerar er sökordsmarknadsföring

Köp SEM (Search Engine Marketing) med Ystads Allehanda. Vi är Google Premier Partner och Bing Partner och kan hjälpa er att få ut det bästa av er sökordsmarknadsföring och nå era mål.

Era annonser visas när någon sökt på ett ord eller en fras som ni valt. Att synas rätt på Google och Bing kan vara en betydande faktor vid ett köpbeslut. Vi hjälper er att välja sökord och fraser, ta fram annonser och lägga bud på sökorden.

Att annonsen visas kostar ingenting. Ni betalar först när någon klickar på annonserna och landar på er hemsida eller ringer dig via annonsen. Det här kallas i dagligt tal för PPC eller Pay per click. Oavsett er tidigare erfarenhet av sökordsmarknadsföring, så kan vi hjälpa till! Givetvis kan vi även hjälpa till med Google Analytics och Google My Business.

Varför anlita oss för SEM?

Som Premier Partner till Google och Bing kan vi ge mer värde för pengarna. Många företag har redan upptäckt fördelarna med sökordsmarknadsföring, men det kan vara mycket tidskrävande att administrera. Dessutom kan det vara svårt att hålla reda på nyheter, hur man bäst optimerar och vilka sökord potentiella kunder söker på. Vi kan det och håller oss hela tiden uppdaterade. Vi kan även koppla annonserna till ert Google Analytics-konto. Vi mäter, utvärderar och levererar rapporter där du kan följa hur din kampanj levererar. Därför tjänar du på att anlita oss som Premier Partner.

Läs mer

 • Konsumenternas beteende

  Enligt Sifo Orvesto anger 76% av svenskarna att de använder internet inför stora inköp. 77% av svenskarna använder en sökmotor när man söker information om lokala företag*. Att synas rätt på Google kan därmed vara en betydande faktor vid ett köpbeslut.

  Möjligheter
  • Du kan synas i önskat geografiskt område, med ett anpassat budskap.
  • Kunden ringer upp dig med ett enda klick från annonsen.
  • Du kan synas på rätt plats vid rätt tillfälle.
  • Du kan synas på mobil, surfplatta och dator.

  * Källa: Consumer Barometer. Google Sverige

  Bli synlig på Google i Ystad med omnejd

  Spara tid – köp SEM med oss

  • Vi sätter upp kampanjen enligt era mål
  • Google- och Bing-certifierad personal optimerar kampanjen löpande
  • Vi hjälper er att mäta och utvärdera

  Ystads Allehanda är Google Premier Partner

  I våra sökpaket ingår

  • Framtagning av sökordsportfölj och annonstexter
  • Publicering av kampanjer på utvalda sökmotorer, t.ex. Google och Bing
  • Uppsättning av spårningssystem och mätning
  • Löpande positionsbevakning och budgivning
  • Kampanjanalys och rapportering
  • Koppling till Google Analytics-konto (om konto finns)

  Vi skräddarsyr paket passande för er från 5.000 kr/månad. Paketet inkluderar hanteringsersättning. Samma servicenivå ingår oavsett investeringsnivå.

  Med högre budget får ni möjlighet att synas vid fler sökningar och därmed bättre potential att öka besöken till hemsidan.

  Så här funkar det

  Google Sök

  På Google har ni möjlighet att annonsera med textannonser och/eller produktannonser. Textannonsering är den vanligaste formen av Google-annonsering. Ni betalar endast när någon klickar på er annons, visningarna är gratis. Textannonsen kan innehålla erbjudanden, adress, telefonnummer med mera. 

   

  Google Shopping

  Att annonsera med produktannonser kallas Google Shopping. Det är ett sätt för e-handlare att nå ut med produktbild, pris, titel och länk till webbplatsen. Fördelarna med Google Shopping är att kunden ofta är närmare köpbeslut när den söker efter en produkt och får se en prisjämförelse direkt på Google. Fler shopping-annonser från samma företag kan synas samtidigt och även samtidigt som textannonser, vilket ger en bredare närvaro. Ni betalar endast för klick. 

   

  Bing Ads

  Bing Ads är sökmotorn Bings egen annonstjänst. En av skillnaderna mellan Google Ads och Bing Ads är att klickkostnaden är lägre med Bing Ads, samt att konkurrensen inte är lika stark. Bings Ads är på frammarsch och med deras enkla importfunktioner rekommenderar vi de allra flesta kunder att exportera och importera sitt Google Ads konto till Bing. Med oss är det enkelt att komma igång med din annonsering. Vi skapar, sköter din kontostruktur och optimerar löpande dina annonser. Kontakta oss om ni vill veta mer om hur ni kan utveckla er sökordsannonsering.

  Remarketing

  Att bli påprackad någonting är det ingen som vill, men att bli erbjuden något som passar dig perfekt är mer intressant. Det är precis vad smart remarketing gör. Allt fler företag upptäcker kraften i remarketing, en marknadsföringsteknik där du kan visa annonser för människor som varit inne på din hemsida eller använt din mobilapp. Remarketing ökar varumärkeskännedomen, genererar konverteringar och är en kostnadseffektiv marknadsföring mot de som redan vet att ni finns och har visat ett intresse. Inte helt dumt va? Vi hjälper dig att skapa schyssta remarketingkampanjer som varken är tjatiga eller påträngande och är relevanta för målgruppen.

  Google My Business

  Var med på Googles karta och bli hittad via alla enheter. Google my Business är Google+ för företag. Här har du chansen att uppdatera information om ditt företag, såsom adress, telefonnummer, öppettider och bilder. Med en uppdaterad profil på Google my Business har du större chans att synas vid lokala sökningar på Google.

  Intresserad av våra SEM-tjänster?

  Kontakta Sara Appelkvist
  sara.appelkvist@ystadsallehanda.se
  Tel. 0411-55 79 23

  Eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.