Temabilagor och kalendarium

 • Österlenmagasinet

  Österlenmagasinet visar upp det breda utbudet av handeln på Österlen. Eftersom den innehåller viktig kommun information, så når vi även de som har nej tack till reklam på sin brevlåda. Se teman i kalendern ovan eller i PDF:en längst ner på sidan.

  Från kust till kust

  Lagom till turistsäsongen ger Ystads Allehanda och Trelleborgs Allehanda ut bilagan Från kust till kust med tips på aktiviteter, sevärdheter. Sommar är en ovärderlig guide till smultronställena i vår del av Skåne för tillfälliga besökare.

  Konstbilagan

  Varje påsk ger vi ut en fullmatad konstbilaga, årets största konsthelg med hundratusentals besökare ute på de skånska vägarna. Det är en tidning som ger kunniga fördjupningar och läckra tips till östra Skånes enorma utbud av utställningar, från Wanås i norr till den konstnärstäta sydkusten. Vår exklusiva konstkarta visar alla aktuella konstrundor i området, med ÖSKG:s som den mest kända och populära, till enskilda konstnärer, totalt brukar vi landa på en bra bit över 300 utställningar. Konstbilagan trycks med en över upplaga på 5 000 ex. som finns bl.a. hos turistbyråer och en del konsthallar.

  Se PDF med våra bilagor och teman (öppnas i ny flik)