YouTube

Hög räckvidd
Effektiv målgruppsstyrning
Billiga visningar

Ystads Allehanda kan hjälpa dig med din YouTube-annonsering och säkerställa att du får ut det bästa av din annons och nå dina mål. Vi är Google Premier Partner och har YouTube-certifierad personal.

Det finns många olika sätt att målgruppsstyra och rikta din film; genom sökord, demografi, intressegrupper, remarketing och målgrupper med köpavsikt.

Varför anlita oss för YouTube-annonsering?

Som Premier Partner till Google kan vi ge dig mer värde för pengarna. Många företag har redan upptäckt fördelarna med att annonsera på YouTube, men det kan vara mycket tidskrävande att administrera. Dessutom kan det vara svårt att hålla reda på nyheter, hur man bäst optimerar och vilka olika målgruppsinriktningar man kan göra. Vi kan det och håller oss hela tiden uppdaterade. Vi kan även koppla annonserna till ert Google Analytics-konto. Vi mäter, utvärderar och levererar rapporter där du kan följa hur din kampanj levererar. Därför tjänar du på att anlita oss som Premier Partner.

Läs mer

 • TrueView-annons

  TrueView är när din reklamfilm visas före eller i filmklipp. Med TrueView-annonser betalar du inte för slumpmässiga eller osäkra visningar.

  Fördelar

  Tittarna ser videor som de är intresserade av och annonsören kan få fler visningar från en målgrupp med genuint intresse. Annonsören väljer själv vad den vill betala för en visning. Till skillnad från kostnad per visning (CPM) behöver du inte betala varje gång annonsen visas.

  Du kan visa videor som är längre än 30 sekunder, så att du kan experimentera med olika format.

  När ska jag använda det?

  Använd det här formatet när du har videoinnehåll som du vill marknadsföra före andra videor på YouTube och i Googles Display-nätverk.

  Hur fungerar det?

  Din videoannons spelas upp före, under eller efter andra videor. Tittaren kan hoppa över annonsen efter fem sekunder.

  Hur debiteras jag?

  Du betalar när en tittare ser 30 sekunder av videon (eller hela videon om den är kortare än 30 sekunder) eller integrerar med videon, beroende på vad som inträffar först.

  Innehållsinriktning

  Vi har YouTube-certifierad personal och hjälper dig med innehållsinriktining och målgruppsstyrning anpassat efter dina behov. Här beskriver vi hur vi kan innehållsinrikta åt dig.

  Innehållsinriktning med sökord

  Du kan använda sökord som underlättar matchningen mellan annonser och webbinnehåll. Detta fungerar precis som innehållsinriktning i Display-nätverket och gäller både Display-nätverket och YouTube.

  Demografi

  Nå målgrupper efter deras ålder eller kön, eller om de är föräldrar eller inte.

  Målgrupper inom intressegrupper

  Välj mellan intressebaserade grupper och nå potentiella kunder i stor skala för att göra dem medvetna om företaget. Dessa målgrupper har byggts upp för företag som visar annonser på TV och som vill utöka kampanjen till nätet till rimligt pris.

   

  Anpassade målgrupper inom intressegrupper

  Annonsörerna kan skapa målgrupper som är bättre anpassade till sina varumärken än de breda, TV-liknande målgrupperna. I stället för att nå allmänt sportintresserade kan ett företag som tillverkar löpskor t.ex. rikta in sig på aktiva maratonlöpare.

  Målgrupper med köpavsikt

  Hitta kunder som undersöker produkter eller tjänster och aktivt överväger att köpa något som liknar vad du erbjuder.

  Ämnen

  Nå målgrupper med ledning av vissa ämnen.

  Remarketing

  Nå tittare utifrån vad de har gjort tidigare med dina videoklipp eller din YouTube-kanal. På så sätt kan ni återannonsera mot de som redan visat intresse för er.

  Det här behövs för att komma igång

  Finns din film på YouTube?

  Om du har en film behöver den laddas upp på YouTube. Filmen bör vara mellan 10-30 sekunder lång och ert namn bör visas inom 5 sekunder.

  Har du en YouTubekanal?

  Om ja, så behöver vi access till kanalen.

  Har du inte en YouTubekanal?

  Vi kan sätta upp en kanal åt er mot en kostnad.

  Pris

  • Vi sätter upp kampanjen enligt era mål
  • Vi är Google Premier Partner och har YouTube-certifierad personal som optimerar kampanjen löpande
  • Vi hjälper er att mäta och utvärdera

  Vi skräddarsyr kampanjer passande för er från 3.000 kr. Den vanligaste kampanjperioden är två veckor. Paketet inkluderar hanteringsersättning och det är ingen bindningstid. Samma servicenivå ingår oavsett investeringsnivå. Uppstartsavgiften är 375 kr.

  Ni betalar med kostnad per visning – CPV. Med CPV-budgivning betalar du för videovisningar och andra videointeraktioner, som klick på uppmaningsöverlagringar, kort och kompletterande bannerannonser, beroende på vad som sker först.

  Jag är intresserad av YouTube-annonsering!

  Kontakta oss!